Iitin Vesihuolto Oy vastaa Iitin kunnan vesihuollosta

Kausalan Lämpö Oy on osittaisjakautunut 1.1.2023 Kausalan Kaukolämpö Oy:ksi ja Kausalan Lämpö Oy:ksi. Jakautumisen yhteydessä Kausalan Lämpö Oy vaihtoi toiminimekseen Iitin Vesihuolto Oy. Iitin kunnan vesihuoltoliiketoiminnasta vastaa toiminta-alueellansa Iitin Vesihuolto Oy.

Iitin Vesihuolto Oy:n vesihuoltopalvelut ovat tulleet vuoden alusta alkaen yhteistyössä Lahti Aquan kanssa. Yhteistyöllä haluamme taata asiakkaillemme laadukkaat ja toimivat vesihuoltopalvelut. Lahti Aquan tuottamat vesihuoltopalvelut käsittävät asiakaspalvelun, veden hankinnan ja jakelun, jätevesien johtamisen sekä näiden toimintojen yllä- ja kunnossapidon sekä kehittämisen. Iitin vesihuolto Oy omistaa vesihuoltolaitteistonsa ja verkostonsa kunnan alueella. 

Mittareiden luenta ja laskutus

Vesilaskutuksemme on siirtynyt Lahti Aquan hoidettavaksi tarkoittaen, että vuoden 2023 alusta vesilaskun lähettäjänä on Lahti Aqua Oy. Laskutusrytmimme muuttuu, tarkemmin laskutusrytmistä on luettavissa osoitteessa lahtiaqua.fi. Vesimittareiden lukemat ilmoitetaan LAhti Aquan nettisivuilla Lahti Aqua - Elämän lähteellä tai sähköpostitse lahtiaqua@lahtiaqua.fi  .

Hinnastot

Löydät hinnastomme Lahti Aquan nettisivuilta: Lahti Aqua - Elämän lähteellä.